категорії: новина

Переможцем конкурсу "Пісня місяця" (липень) В Контакті став гурт "Восьмий день"

теґи: Восьмий День, «Молоде радіо», конкурс

 Закінчилося голосування у спільноті "Хвиля Молодої Музики". Шанувальники української музики обирали найкращу пісню липня 2010 року. Нею стала пісня "Восьмий день" київської одноіменної групи "Восьмий день". Пісня буде лунати в ефірі Молодого кожен день о 12.00 годині, а також її можна послухати на головній сторінці групи "Хвиля молодої музики".

"Молоде радіо" і "Хвиля молодої музики" вконтакті вітає гурт "Восьмий день" із перемогою! І розпочинає новий етап конкурсу!

Висування учасників на Пісню серпня вже розпочалося! Якщо Ти хочеш, щоб твоя улюблена пісня потрапила у голосування і звучала в нашому ефірі щодня у вересні – відписуйся у темі "Пропонуємо пісню для конкурсу "Пісня місяця" (серпень)"! Перші 15 потрапляють у голосування, всі інші, які не потрапили, автоматино переносяться на голосування Пісні вересня! Також, вже можна задавати нашому переможцю питання у темі "Задаємо питання переможцю "Пісні місяця" гурту "Восьмий день", на ваші питання відводимо два тижні, після робимо інтерв"ю!

Нагадаємо, участь у конкурсі може брати будь-яка пісня, написана українською!

Щиро Твоє,

Молоде радіо