категорії: новина

Гурт «Полюси» записали кавер на пісню Тіни Кароль

теґи: «Не дощ», Полюси, Тіна Кароль, кавер

 Днями чернівецький гурт «Полюси» записали кавер-версію на нову пісню Тіни Кароль «Не дощ», автор слів якої є відомий фронтмен гурту «НічЛава» Андрій Підлужний. Це перший кавер за всю історію «Полюсів».

Вже сьогодні хлопці виклали свій доробок у офіційну групу «Полюси»
вконтакті, на загальний розгляд.

Зазвичай кавери робляться на старі і давно вже відомі пісні, але не в цьому випадку. Гурт «Полюси» не побоявся зробити кавер-версію на зовсім свіженьку композицію, яка нещодавно була презентована. Пісня «Не дощ» у виконанні Тіни Кароль вже активно просувається на радіостанції, а кліп можна побачити на багатьох музичних каналах. Для самопіару молодий, перспективний гурт вирішив зробити рішучий і дієвий крок, записавши кавер на цю нову пісню.

«Справа в тому, що Андрій Підлужний є близьким другом нашого колективу, і дізнавшись, що така фантастична співачка буде співати його пісню (а його пісні це безумовно хіти) ми вирішили скористатись нагодою і зробити свій варіант», – розповів "Молодому радіо" фронтмен гурту Олег Сірман.

Завжди з пересторогою, слухаючи кавер-версії на відомі вже хіти, переживаємо чи сподобається нам пісня, чи вдалося гурту передати настрій пісні і т.д. У виконанні ж «Полюсів» пісня «Не дощ» легка, гарно сприймається на слух, мелодійності і краси додає акомпанемент піаніно, а ноти гарно поєдналися з голосом фронтмена Олега Сірмана, звучання порадувало.

«Молоде радіо» бажає гурту «Полюси» нових ідей, натхнення і подальших творчих злетів.

Марина МілліХвиля української музики «Молоде радіо» 

В тему: Гурт "Полюси" (інтерв'ю)